Меню
Кошница

Mitex - Моделиращо Бельо

Mitex - Моделиращо Бельо

Която и майка в Полша да попитате за практично и хубаво бельо, насреща ще чуете модна марка Mitex. Но, всъщност, марката не е известна само в родината си, а вече и по цял свят. Факт е, че дизайнерите и производителите от Mitex са безспорни лидери в областта на бельо за бременни и моделиращо бельо

Няма спор, че от Mitex са изцяло в духа на бременността и майчинството, но техните колекции имат и други, отново добри и качествени попадения - моделите моделиращо бельо. Те имат специална технология за стягане на кожата, за намаляване на излишните паласки и изобщо всичко, което не искате да остава на полезрението на общия поглед. Освен да прикрива, бельото на Mitex има и терапевтичен ефект върху епидермиса – най-вече в случаите, когато след рязко отслабване жените получават синдрома на отпусната кожа. 

Специализираното бельо на полската фирма, категорично, се смята за изключително качествено поради допълнителните си функции и най-вече високата оценка, която получава от жени от цял свят, от жени с различни нужди и интереси.  


Производител: Mitex Модел: Iga Black SALE
Моделиращи прашки в черен цвят Mitex Iga. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Състав: полиамид 80%, еластан 20%..
14,00 лв. 18,00 лв.
Дан. основа: 11,67 лв.
Производител: Mitex Модел: Iga SALE
Моделиращи прашки в бежов цвят Mitex Iga. Здрава материя от полиамид, която отпред и отзад моделира корема и задните части. Състав: полиамид 80%, еластан 20%..
14,00 лв. 18,00 лв.
Дан. основа: 11,67 лв.
Производител: Mitex Модел: Wawa SALE
Дамски панталонки, WAWA модел, изработени от памук с еластан. Лицевата част е подсилена с полиамидна материя. Моделират линията на бедрата, прибират корема...
14,00 лв. 18,00 лв.
Дан. основа: 11,67 лв.
Производител: Mitex Модел: Mitex Ila SALE
Коригиращи бикини, прибират корема. Повдигат задните части и осигуряват комфорт...
14,00 лв. 18,00 лв.
Дан. основа: 11,67 лв.
Производител: Mitex Модел: Iwa SALE
Класически памучни бикини, моделиращи, тип шорти.Състав: 70% памук, 20% полиамид, 10% еластан...
14,00 лв. 18,00 лв.
Дан. основа: 11,67 лв.
Производител: Mitex Модел: EH-17767-29
Много нежен черен сутиен с твърди чашки за кърмачки, от Mitex. Той има специално оформени пясъчни чаши с дълбок разрез. Благодарение на това, те перфектно поддържат дори много големи гърди, като по този начин придават красива форма. Горната част на купата е завършена с дантели и микрофибър, давайки ..
55,00 лв.
Дан. основа: 45,83 лв.
Производител: Mitex Модел: EH-17767-455
Много нежен лилав сутиен с твърди чашки за кърмачки, от Mitex. Той има специално оформени пясъчни чаши с дълбок разрез. Благодарение на това, те перфектно поддържат дори много големи гърди, като по този начин придават красива форма. Горната част на купата е завършена с дантели и микрофибър..
55,00 лв.
Дан. основа: 45,83 лв.
Производител: Mitex Модел: EH-4576-11
Памучен черен сутиен за кърмачки Amam, от Mitex. Много удобен, комфортен и функционален памучен сутиен. Чашките се откопчават с една ръка. Структурата му поддържа гърдите, предотвратявайки увисването и деформацията им. Състав: 100% памук...
32,00 лв.
Дан. основа: 26,67 лв.
Производител: Mitex Модел: EH-4576-10
Памучен бял сутиен за кърмачки Amam, от Mitex. Много удобен, комфортен и функционален памучен сутиен. Чашките се откопчават с една ръка. Структурата му поддържа гърдите, предотвратявайки увисването и деформацията им. Състав: 100% памук...
32,00 лв.
Дан. основа: 26,67 лв.
Производител: Mitex Модел: EH-41513-32
Мултифункционален сив сутиен, идеален както за периода на бременност, така и за периода на кърмене. Изработен от мек, дишащ естествен памук, който осигурява комфорт за бъдещата майка. Перфектно се адаптира към формата на променящите се гърди. По време на бременността дава усещане за комфорт на бюста..
32,00 лв.
Дан. основа: 26,67 лв.