Меню
Кошница

SALE! Ликвидация на 500 модела, вижте тук.

Макси Размери Сутиени за Голям Бюст

Сутиените за голям бюст са предназначени за дами с голяма гръдна обиколка, които искат да запазят гърдите си оформени и стегнати. Разнообразието от модели, което онлайн магазин IVON.bg ™ за дамско бельо Ви предлага, ще Ви помогнат да откриете желания размер, които достигат до 120K.

Сутиените за голям бюст с плътна основа и меки чашки, при които закопчаването е изключително стабилно. Удобството и комфорта, което нашите модели Ви доставят ще позволят на гърдите Ви да заемат подходяща позиция, която не нарушава кръвообръщението и не позволява притискане в нито една зона на тази деликатна област.

Филтрирайте желания размер, цвят, марка и всяка дори и малка подробност на търсения от вас модел, и се наследете на изключителното лесно и приятно пазаруване в IVON.bg ™

Направи комплект с прашкибикинибоксерки или бразилиани.

Сутиен с меки чашки  в розов цвят Porto K584
НОВО BIG SIZE
Производител: Gorsenia Модел: EH-56740-7
Красив, секси и много удобен сутиен с меки чашки Porto K584.  Подходящ е за жени със средни и големи гърди. Чашките са изработени от двойно сгънат тюл и красива бродерия. Модела е с регулируеми и несменяеми презрамки.Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер..
78,00 лв.
Дан. основа: 65,00 лв.
Сутиен с полуподплатени чашки Beatrice Maxi 949
НОВО BIG SIZE
Производител: Gaia Модел: EH-53447-1278
Сутиен с полуподплатени чашки Beatrice Maxi 949. модела е подходящ за голян бюст. Горната част на чашките е изработена от ефирна, стабилна бродерия с флорален модел. Долната част е от мек, черен тюл. Формата събира гърдите и леко ги повдига. Презрамките са регулируеми и несменяеми.Състав: 53% полиам..
78,00 лв.
Дан. основа: 65,00 лв.
Полупопдплатен сутиен в розов цвят CARRIE 876
НОВО BIG SIZE
Производител: Gaia Модел: EH-55285-7
Полуподплатен сутиен изработен от висококачествен материал покрит с красива бродерия.Моделът е с регулируеми и несменяеми презрамки.Състав: 51% полиамид, 25% полиестер, 12% памук, 10% еластан, 2% полиуретан...
69,00 лв.
Дан. основа: 57,50 лв.