Зарадвай любим човек с подаръчен ваучер от Ivon.bg

IVON.bg предлагаме подаръчни ваучери на стойност от 50 до 500 лева


С развитието на дигиталните технологии и подема на електронната търговия делът на покупките онлайн системно нараства. През последната година, белязана от разпространението на Ковид-19, последвалите от пандемията ограничения и временното преустановяване на дейността на търговските обекти, доведоха до значително нарастване на пазарния дял на електронната търговия. Едновременно с нея съвсем естествено се увеличи значимостта на подаръчните електронни ваучери, което се явява естествен пазарен процес, отговарящ на новото „нормално“, на новите условия, в които функционира бизнеса, и на новите изисквания и нужди на потребителите. За неопитните в онлайн пазаруването понякога не е лесно да изберат продукт дори за себе си през екрана, а какво остава за подарък за любим човек – винаги е възможно планираната приятна изненада да се превърне в нежелано разочарование. За да улесним клиентите си и да им предложим прекрасно потребителско изживяване, за да облекчим  избора им, спестим времето им и най-вече да премахнем притесненията им дали са избрали точния подарък, с който да зарадват от сърце любимия човек, в IVON.bg предлагаме подаръчни ваучери на стойност от 50 до 500 лева.


Предимства на ваучерите за подарък

Подаръчните ваучери имат редица предимства и за избиращия, и за получаващия подаръка. 

- Улесняват подаряващия, пестят от времето и усилията му в избор на артикул, който да зарадва получателя и да отговаря на вкуса, критериите, гардероба и размера му. 

- Улеснява получаващия подарък, спестявайки му неудобната ситуация да разопакова луксозната опаковка и да се опита да скрие разочарованието си, а по-късно да се чуди какво да прави с нежелания подарък.

- Лесно, бързо и удобно е. Електронният ваучер не изисква контакти с хора,  време, колебания и е идеален по време на пандемия или за хора с ограничено свободно време.

- Дава възможност за покупка на по-голяма стойност срещу допълнително заплащане. Ако въпреки огромното ви желание, нямате финансова възможност да закупите мечтания скъп артикул за любимия човек, той ще може да използва ваучера и да доплати сума.  

- Идеално решение е за последния момент – ако сте поканени на рожден ден или личен празник в последния момент и нямате време за покупка на подарък, ваучерът е чудесно и работещо спасение за вас.

- Ражда само усмивки, защото гарантира, че ще бъде харесан и използван с удоволствие и радост за желан артикул.

- Спестява необходимостта от връщане или замяна на нежелан, неуместно избран подарък в неточен размер или цвят.


Защо да изберете ваучер за подарък от IVON.bg?

- Ваучерите ни са с привлекателен и стилен дизайн и дават възможност за избор на сума от 50 до 500 лв., което ги превръща в желан подарък.

- Ваучерите ни имат дълъг срок на валидност – 1 година.

- Позволяват доплащане или покупка на по-ниска сума от посочената върху ваучера.

- Предполагат богат избор от артикули с премиум качество, които могат да бъдат закупени с ваучера – луксозно бельо, изкусително еротично бельо, разнообразие от ризи, блузи, туники и връхни дрехи, рокли за всеки повод и мечтания чифт бански за плажа на отлични цени, произведени от топ брандове. Получателят на ваучера ще може да пазарува от магазин с доказани стоки и ненадминато качество, сигурност на потребителските данни, безплатна доставка с преглед и тест и да избира между хиляди артикули на световни марки.