Кошницата е празна!

Plie

Полската марка Plie се ражда през 2000 година и за последните години, тя успя да превърне продукцията си в символ на класа, изтънченост и грация. Интересното при Plie е, че бикините и прашките, а също така и боксерките, най-често са в изчистен вариант, т.е. практично и удобно безшевно бельо за дамите, които имат особено големи изисквания и се стараят да постигнат съвършенството в своята визия.

Всички артикули на полската марка са създадени по нова, специална технология да държи женската кожа в деликатна среда, без да създава излишна влага за сметка на приятна прохлада и свежест през целия ден.

С внедряването на революционен вид микрофибър в своите последни колекции, 
Plie, категорично, е на път да станат лидери в сферата на удобното бельо за дамите със забързано ежедневие, дори тези, които нямат време за фитнес. Защо ли? Ами защото от Plie произвеждат дори бельо с отслабващ и стягащ ефект. С две думи, продуктите на Pile ви помагат в борбата с излишните килограми, изпотяването и дори прекалено силното забелязване на бельото ви през дрехите, но освен това ви дават възможност винаги и по всяко време да се чувствате комфортно в собственото си тяло!
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Бикини, изработени по безшевна технология. Благодарение на нея изсъхват за рекордно кратко време...
62,99 лв.
Бикини с висока талия, изработени по безшевна технология. Отличават се с мекота, лекота, копринен до..
59,99 лв.
Plie Control е колекция от висококачествено безшевно бельо за отслабване, което изравнява корема. ..
61,99 лв.
Модел, ликвидиращ паласките. Помага да се прикрият несъвършенствата. Прави фигурата стройна. В горна..
59,99 лв.
Plie представя моделиращи панталонки с висока талия. Изработени по безшевна технология. Идеално пред..
76,99 лв.
Съвременната технология гарантира перфектен ефект. Бельото ти осигурява комфорт дори и в горещите дн..
66,99 лв.

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×