Кошницата е празна!

Конфиденциалност

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Фирма “Клотинг Брандед” ООД е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни (за проверка - БУЛСТАТ : 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. Всеки един ПОТРЕБИТЕЛ с приемането на ''Общи условия'' на IVON.BG се съгласява и със събирането и обработването на личните му данни за маркетинг цели и се счита за уведомен по смисъла на Закона за защита на личните данни, че личните му данни няма да бъдат разкривани на други лица.

ЦЕЛИ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Събирането, обработването и съхранението на личните данни на потребителите на уебсайта се извършва в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и приложимото действащо българско и европейско законодателство. „Лични данни” са всички данни, които съдържат идентифицираща информация (име, адрес, телефон, e-mail и други). Преди да получим и обработим вашите лични данни, изискваме вашето съгласие за това.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Предоставените лични данни на потребителите се обработват и съхраняват законосъобразно и добросъвестно, само за целите на предоставянето на услугите и съдържанието на уебсайта. За обработването, съхранението и защитата на личните данни са предприети необходимите технически и организационни мерки, за да бъдат защитени тези данни от случайно или незаконно унищожаване, или от случайна загуба, от неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на достъп и разпространение. Мерките са съобразени със съвременните технологични постижения и осигуряват ниво на защита, което съответства на рисковете, свързани с обработването, и на естеството на данните, които трябва да бъдат защитени. 

РЕГИСТРАЦИЯ
Когато се регистрирате, за да използвате уебсайта, ще ви бъде поискана информация, която е необходима единствено и само за използването на услугите и съдържанието на уебсайта. Поисканата информация може да бъде относно вашето име, възраст, пол, местонахождение /град, селище/, e-mail, IP адрес и други данни, необходими за пълноценното използване на услугите и ресурсите на уебсайта. Част от информацията е задължителна за създаването на потребителски акаунт, а друга част е опционна. Във формата за регистрация това е указано. Ако във вашите данни настъпят промени (например, промяна на мейл адрес или друг контакт), необходимо е да ни информирате за тези промени, за да поддържаме актуална и точна информация за тези данни. Ние полагаме необходимите грижи, за да поддържаме вашите данни актуални, в рамките на свободно и доброволно предоставената от вас информация и като зачитаме вашето желание и изразени предпочитания.
Потребителят е отговорен за предоставената информация за контакт и други данни, които са неверни, фалшиви или се отнасят за трети лица (във всички случаи, когато третите лица не са дали съгласие за това), както и за всякаква незаконна или злоумишлена употреба на лични данни и информация.
Въведените лични данни във вашата потребителска регистрация могат, при необходимост, да се актуализират. Вие можете по всяко време и по ваша преценка да преглеждате и да правите промени в данните на вашата регистрация, да променяте предпочитанията и зададените от вас настройки, както и да заличите изцяло вашата потребителска регистрация. Пълното заличаването на регистрация с лични данни се извършва след получаването на вашето изрично желание за това, изпратено до нас на следния e-mail: sales@ivon (.)bg

БИСКВИТКИ
HTTP бисквитката (буквален превод от английски HTTP cookie), обикновено наричана просто „бисквитка“, е пакет информация, изпратен от уеб сървър към Интернет браузър, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър.
Бисквитката“ е малък отрязък от текст, изпратен до браузъра ви от посетен от вас уебсайт. Тя помага на магазина ни да запомни важна информация за посещението ви и да го анализира - например кои категории предпочитате да разгледате, кой продукт ви е направило най-силнио впечатление; събира информация за IP на потребителя, операционната система на компютъра ви, както и вида браузър и версия, който използвате.

УПРАВЛЕНИЕ НА БИСКВИТКИ
 Някои потребители предпочитат да не разрешават „бисквитки“, което е и причината повечето браузъри да ви предоставят възможността да ги управлявате, както ви е удобно. В някои браузъри можете да зададете правила за управлението на „бисквитките“ за всеки отделен сайт, което ви дава по-прецизен контрол над поверителността ви. Това означава, че можете да забраните „бисквитките“ от всички сайтове с изключение на тези, на които имате доверие. В браузъра Google Chrome менюто Инструменти съдържа опцията Изчистване на данните за сърфирането. Можете да я използвате, за да изтриете „бисквитките“ и другата информация за сайтовете и приставките, включително данните, съхранени на устройството ви от Adobe Flash Player (най-често се наричат „бисквитки“ на Flash). Вижте инструкциите за управлението на „бисквитките“ в Chrome. Вижте на всички останали браузъри упътване за забрана за използване на ''бисквитки''. Друга функция на Chrome е режимът „инкогнито“. Можете да сърфирате в него, когато не искате посетените от вас уебсайтове или извършени изтегляния да се записват в историята ви на сърфиране и изтегляне. „Бисквитките“, създадени в „инкогнито“, се изтриват, след като затворите всички прозорци в този режим.

Вижте инструкциите за управлението на „бисквитките“ в ChromeВижте на всички останали браузъри упътване за забрана за използване на ''бисквитки''

GOOGLE ADWORDS
Когато даден потребител финализира поръчка ще се появи съобщение ''Google Site Stats'', което означава, че вашето действие (направената поръчка) е отчетено като реализация в Google Adwords. Този анализ ни помага да подобряваме услугите на магазина.

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×