Кошницата е празна!

Афилиейт Програма

Започнете да печелите пари с нашата партньорска програма!

Всичко, което трябва да направите, за да се присъедините към програмата ни е да попълните формуляра за регистрация. След като се регистрирате, ще получите достъп до всички наши безплатни маркетингови инструменти, които ще ви помогнат да започнете да печелите пари още днес!


Кои сме ние?

Онлайн магазин Ivon.bg е един от най-големите и утвърдени български магазини, насочен към дамската аудитория. В него може да намерите хиляди продукти от луксозно дамско бельо, дрехи, еротично бельо, бански костюми, обувки и чорапогащи. Всеки ден се добавят по около 20-50 нови продукта от всички категории. Към всяка категория има минимум по 1000 продукта.


Кой има право да се включи в програмата?

чл. 1.1. от ''ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА НА ФИРМА ''КЛОТИНГ БРАНДЕД'' ООД'' Интернет страницата http://www.ivon.bg/affiliate предоставя на всяко юридическо лице, както и всяко физическо лице, навършило 18 години възможност да посещава http://www.ivon.bg/affiliate/да се регистрира като ''ПАРТНЬОР'' и да рекламира предлаганите продукти от електронен магазин www.Ivon.bg.


За кой е подходяща програмата?

 Cобственици на уебсайтове, форуми, блогове.
 Съдържатели на страници и профили в социални мрежи.
 Активни интернет потребители, членове в блогове, форуми и други.

 

Одобрение на нови регистрации

Всяка регистрация подлежи на одобрение в рамките на 48 ч. Няма да се одобряват акаунти, в които не са посочени линк към поне един сайт, блог, страница в социални мрежи или друг източник на трафик. Запазваме правото си да не одобряваме нови регистрирани акаунти, които не са спазили правилата.

 

Какво предлага партньорска програма Ivon.bg?

✔ 10% комисионна за всяка продажба
✔ 2 % комисионна за всяка продажба на подпартньор
✔ 1% комисионна за всяка продажба на под-подпартньора
✔ Един месец живот на бисквитките (Cookies Lifetime)

 

Изплащане на комисионни

Изплащат се натрупани комисионни в размер от над 50.00 лв. Изплащане на комисионни се извършва от 1-во до 5-о число на месеца, чрез банков превод.

 

Маркетингови материали

✔ Рекламни банери - Разполагаме с голям набор от рекламни банери с размери : 120x600, 160x600, 250x250, 300 x 250, 468 x 60 и 728x90.

В случай, че партньор иска да използва рекламен банер, създаден от него, същия трябва да бъде одобрен от нас, като го изпратите на affiliates@ivon(.)bg

✔ Рекламни статии - Статиите, които ще намерите при нашите маркетингови материали може да не са с уникално съдържание - т.е. може вече да са били използвани от друг ''ПАРТНЬОР'', и ако Вие искате да ги използвате трябва: 

- Да промените съдържанието на статията
- Да използвате Ваша статия, която трябва да бъде одобрена от нас, като я изпащате на имейл : affiliates@ivon(.)bg

✔ Изпращане на рекламни съобщения чрез имейл- Ако имате списък с имейли, може да използвате наш имейл шаблон и да го изпратите към Вашите абонати.

 

Детайлни статистики в реално време

Всеки партньор, чрез акаунта си може да следите цялостни статистики на кликове, комисионни по дни, месеци и години. Пълен репорт и прозрачност! 

Разгледайте част от скрийншотове на партньорски акаунт.

 

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×