Кошницата е празна!

Enny

Enny е оригинална и добре позната в родината си полска марка за дамско облекло с високо качество, интересно послание за комфорт, съчетано с изрядния външен вид и перфектния смарт стил и чудесен начин да попълните пропуските си в ежедневната си визия. Компанията е на пазара от близо 50 години насам и през всичкото това време тя успя да се наложи като изключителен лидер в две специални категории от дамския гардероб – блузите и роклите.

Роклите на Enny са в повечето случаи прилежно изчистени, семпло декорирани, но много добре фигурирани като изящни и елегантни кройки, подходящи за всякакъв повод и за почти всякаква фигура. От друга страна, обширната гама от блузи на Enny впечатлява с богато разнообразие и оригинална цветова интерпретация на различни нива от дизайни и стилове.

Уважавайки модни марки с дългогодишен опит в текстилния бранш, специално за вас, ние също подбрахме няколко интересни модела на Enny. Разгледайте ги и Ivon.bg и не се колебайте да се преобразите с качествени продукции на една наистина голяма и качествена полска марка. 
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Дамска блуза с дълги ръкави и деколте тип "лодка". Предната част е декорирана с апликация. Със..
54,99 лв.

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×