Кошницата е празна!

С мека чашка

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Размери

Производител:Gaia
Бял сутиен без банели Gaia с меки чашки, покрити с малки точки. Вътрешната страна на чашките е облицована с мека материя. Ширината на колана е съобразен с голиманта на размера. Разполага с регулируеми и несменяеми презрамки. Има куки в предната ..
34,99 лв.44,99 лв.
Производител:Gorsenia
Дантелен сутиен Caren. Моделът е с меки чашки, които са изработени от красива дантела. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки. Тяхната ширина е подходящо оразмерена за по-големите размери.  Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% ..
78,99 лв.

Размери

Производител:Jarpol
Класически сутиен без банели. Половината е подплатен с памук. Състав: 87% полиамид, 13% еластан. ..
24,99 лв.35,99 лв.

Размери

Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Emerald Small, изработен от дантела в цвят сметана. Презрамките са регулируеми и свалящи се. Коланът е от дантела и тюл.  ..
24,99 лв.42,00 лв.
Производител:AVA
Сутиен с меки чашки Zen. Горната част на чашките и коланът са изработени от съблазнителна дантела. Презрамките са регулируеми и несменяеми. Състав: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан. ..
68,99 лв.
Производител:Gaia
Елегантен сутиен Lizzie. Моделът е с меки чашки изработени от черен тюл и бродерия. Разполага с  регулируеми и несменяеми презрамки, подходящо оразмерени за по-големите размери.  Състав: 75% полиамид, 13% еластан, 7% полиестер, 5% памук...
61,99 лв.
Производител:Gaia
Елегантен сутиен с меки чашки Lilianna. Моделът е без банели и разполага с регулируеми и несменяеми презрамки, подходящо оразмерени за по-големите размери.  Състав: 46% полиамид, 45% полиестер, 9% еластан. ..
66,99 лв.
Производител:AVA
Съблазнителен полупрозрачен сутиен Bricky. Изработен е от здрава данетела, подплатена със светъл тюл. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки. Материал: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан. ..
75,99 лв.
Производител:Gorsenia
Елегантен сутиен с меки чашки Laguna. Долната част на чашките и колана са изработени от гладка тъкан, която перфектно събира бюста. Горната част е направена от красива бродерия във флорален мотив. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки..
81,99 лв.
Производител:Gorsenia
Елегантен сутиен с меки чашки Parisienne. Изработен е от красива и деликатна, бежова дантела в комбинация с тънка мрежа в същия цвят. Моделът разполага с гладки, регулируеми и несменяеми презрамки, подходящо оразмерени за по-големите размери.&nb..
86,99 лв.
Производител:Gaia
Сутиен с меки чашки Esther. Горната част на чашката е покрита с красивa бродерия, а долната част от еластичен плат. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки. Тяхната ширина е подходящо оразмерена за по-големите размери.  Състав..
65,99 лв.
Производител:Gaia
Класически сутиен с меки чашки Theresa. Чашките са изработени от бродиран, лъскав материал. Разполага с регулируеми и несменяеми презрамки. Тяхната ширина е подходящо оразмерена за по-големите размери.  Състав: 80% полиамид, 15% полиестер, 5%..
53,99 лв.

Размери

Производител:AVA
Секси сутиен с меки чашки Frosting. Моделът е изработен от бродерия и фина мрежа. Разполага с регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан ..
70,99 лв.

Размери

Производител:Jarpol
Сутиен за голям бюст. Мек, без банели и без шарки. Презрамките не се свалят. Състав: 87% полиамид, 13% еластан. ..
29,99 лв.37,99 лв.
Производител:AVA
Елегантен сутиен с меки чашки Creme Cup. Чашките са неподплатени, изработени от прозрачен тюл и бродерия. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки.  Състав: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан. ..
74,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Ruth Soft Small. Моделът е с меки, неподплатени чашки в цвят корал. Презрамките са силиконови, регулируеми и сменяеми. ..
39,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Panacea Soft Small. Моделът е с меки, неподплатени чашки изработени от дантела. Презрамките са регулируеми и сменяеми. ..
41,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Palmira Soft Small. Моделът е с меки, неподплатени чашки. Презрамките са регулируеми и сменяеми. ..
41,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Nimpha Soft Small. Моделът е с меки, неподплатени чашки. Презрамките са регулируеми и сменяеми. ..
42,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Messalina Soft Smаll. Моделът е с меки, неподплатени чашки. Презрамките са регулируеми и сменяеми. ..
43,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Love Soft. Долната част на чашките са изработени от полиестер, а горната част от елагантна бродерия. Презрамките са регулируеми и несменяеми, като ширината им зависи от размера на сутиена.     ..
43,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Indira Soft Small. Моделът е с меки, неподплатени чашки. Презрамките са регулируеми и сменяеми. ..
42,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Indira Soft. Долната част на чашките са изработени от полиестер, а горната част от нееластична дантела. Презрамките са регулируеми и несменяеми, като ширината им зависи от размера на сутиена.   ..
44,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Hera Soft Smаll. Чашките са неподплатени и изработени от фина бродерия. Презрамките са регулируеми и свалящи се. Коланът в предната част е изработен от еластична дантела, а задната част е от микрофибър.   ..
42,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Elif Soft Smаll. Чашките са изработени от бродиран нееластичен тюл. Презрамките са регулируеми и несваляеми. ..
44,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Chantal Soft Smаll, изработен от  фина дантела. Презрамките са регулируеми и свалящи се. Коланът в предната и задна част е от еластична дантела в същия цвят. ..
41,99 лв.
Производител:Gaia
Елегантен сутиен с меки чашки Maya. Горната част на чашката е покрита с фина бродерия. Долната част е изработена от еластичен плат. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки. Тяхната ширина е подходящо оразмерена за по-големите размери.&n..
60,99 лв.
Производител:AVA
Елегантен сутиен с меки чашки Islet. Горната част на чашката е покрита с фина бродерия. Долната част е изработена от еластичен плат. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки. Материал: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан. ..
73,99 лв.
Производител:Gorsenia
Елегантен мек сутиен Amber. Моделът е тип бриджитка. Чашките са изработени от оригинална бродерия, като отдолу са подсилени с деликатен тюл. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
82,99 лв.

Размери

Производител:AVA
Изящен мек бежов сутиен Ava с чашки, гарнирани с деликатна дантела. Презрамките са регулируеми и неподвижни. Състав: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан. ..
44,99 лв.59,99 лв.

Размери

Производител:Valea
Сутиен Valea Ellina с чашки, изработени изцяло от дантела в комбинация от цвят сметана и капучино. Коланът е от микрофибър. Презрамките са сменяеми и регулируеми.  ..
24,99 лв.41,00 лв.

Размери

Производител:Valea
Сутиен Valea Fiona с чашки, изработени изцяло от дантела в цвят сметана с розови елементи. Коланът е от еластичен тюл. Презрамките са сменяеми и регулируеми.  ..
24,99 лв.39,00 лв.
Производител:Lupoline
Сутиен с меки чашки Lupoline 126, декориран с дантела. Разполага с регулируеми и несменяеми презрамки.  Състав: 85% полиамид, 15% еластан.  ..
50,99 лв.
Производител:AVA
Елегантен полуподплатен сутиен Ava. Горната част на чашката и коланът са покрити с контрастна бродерия. Долната част е изработена от бежов плат покрит с черна мрежа. Моделът е с регулируеми, несменяеми презрамки. Състав: 88% полиамид, 8% памук, 4%..
63,99 лв.
Производител:Gaia
Женствен сутиен Wilma. Горната част на чашката е покрита с фина бродерия. Долната част е изработена от еластичен плат във флорален мотив. Моделът разполага с регулируеми, несменяеми презрамки. Състав 59% полиестер, 18% памук, 10% ликра, 8% полиест..
64,99 лв.

Размери

Производител:AVA
Елегантен сутиен с меки чашки за голям бюст декориран с цветна бродерия. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан. ..
71,99 лв.

Размери

Производител:AVA
Елегантен сутиен с меки чашки за голям бюст. Горната част на чашките е от нежна дантела. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 88% полиамид, 8% памук, 4% еластан. ..
70,99 лв.

Размери

Производител:KrisLine
Стилен сутиен с меки чашки за голям бюст. Горната част на чашките е от нежна дантела. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 80% полиамид, 10% спандекс, 5% памук, 5% полиестер. ..
32,99 лв.

Размери

Производител:KrisLine
Стилен сутиен с меки чашки за голям бюст изработен от гладка материя. Горната част на чашките е от нежна дантела. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 80% полиамид, 10% спандекс, 5% памук, 5% полиестер. ..
42,99 лв.

Размери

Производител:KrisLine
Елегантен сутиен с меки чашки. Горната част на чашките е от нежна дантела. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 80% полиамид, 10% спандекс, 5% памук, 5% полиестер. ..
32,99 лв.
Производител:Gorsenia
Полупрозрачен сутиен с меки чашки за голям бюст. Горната част на чашките е покрита с черна флрална бродерия. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
82,99 лв.
Производител:Gorsenia
Сив сутиен с меки чашки за голям бюст. Чашките са покрити с нежна дантела. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
71,99 лв.
Производител:Gorsenia
Бял сутиен с меки чашки за голям бюст. Горната част на чашките е изработена от полупрозрачна материя декорирана с цветна бродерия. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
67,99 лв.
Производител:Gorsenia
Червен сутиен с меки чашки за голям бюст. Горната част на чашките е изработена от полупрозрачна материя декорирана с цветна бродерия. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
76,99 лв.
Производител:Gorsenia
Тъмносин сутиен за голям бюст с меки чашки. Горната част на чашките е от нежна дантела. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
73,99 лв.

Размери

Производител:Gorsenia
Секси полупрозрачен сутиен с мека чашка от мек сатен. Долната част е изработена от тюл. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
75,99 лв.

Размери

Производител:Gorsenia
Секси полупрозрачен сутиен с мека чашка от мек микрофибър. Долната част е изработена от тюл. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
69,99 лв.
Производител:Gorsenia
Елегантен сутиен в цвят екрю изработен от полупрозрачен плат. Декориран с красива бродерия, украсена с блестящи кристали. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
76,99 лв.
Производител:Gorsenia
Сутиен с меки чашки за голям бюст в цвят екрю. Горната част на чашките е изработена от нежна дантела. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
73,99 лв.
Производител:Gorsenia
Елегантен сутиен с меки чашки изработен от мека и гладка материя. Горната част на чашките е от с деликатна бродерия. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
67,99 лв.
Производител:Gorsenia
Бежов сутиен с меки чашки изработен от гладка материя. Горната част на чашките е покрита с деликатна дантела. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
71,99 лв.

Размери

Производител:Gorsenia
Елегантен сутиен с меки чашки изработен от мека и гладка материя. Горната част на чашките е покрита с деликатна бродерия. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
69,99 лв.

Размери

Производител:Gorsenia
Секси сутиен с мека чашка изработен от красива черна дантела от мек и еластичен тюл. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
74,99 лв.

Размери

Производител:Gorsenia
Секси сутиен с мека чашка без банели изработен от фина и еластична материя. Декориран с красива черна дантела. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
53,99 лв.
Производител:Gorsenia
Секси сутиен с мека чашка изработен от красива черна дантела. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 90% полиамид, 7% еластан, 3% полиестер. ..
80,99 лв.

Размери

Производител:Gaia
Полупрозрачен сутиен с меки чашки Eleonor. Чашките са покрити с фина дантела в зелен цвят. Долната част и гърбът са изработени от еластичен черен плат, от вътрешната страна изцяло от памук. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. ..
53,99 лв.

Размери

Производител:Gaia
Полупрозрачен сутиен с меки чашки Elissa. Чашките са покрити с фина дантела в зелен цвят. Моделът има несменяеми и регулируеми презрамки. Състав: 48% полиамид, 40% полиестер, 12% еластан. ..
53,99 лв.

Размери

Производител:AVA
Бежов сутиен с меки чашки. Чашките са декорирани с контрастна черна дантела с флорален принт. Моделът има регулируеми и несменяеми презрамки. Състав: 88% полиамид, 8 % памук, 4% еластан. ..
69,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Vivian. Чашките са изработени от от релефен микрофибър и дантела, без банели. Презрамките в предната си част са широки, подплатени с дунапрен, фиксирани и регулируеми. ..
41,00 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Tiana. Чашките са изработени от дантела, като в долната си част са с фина полиестерна подплата, а коланът е от микрофибър. Презрамките са регулируеми и свалящи се. ..
45,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Sahara. Чашките са изработени от еластична дантела и микрофибър без банел, а коланът от микрофибър. Презрамките в предната си част са широки, подплатени с дунапрен, фиксирани и регулируеми. ..
40,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Rona.  Чашките са изработени от щампован микрофибър в комбинация с еластична черна дантела, без банели, а коланът от черен микрофибър. Презрамките в предната си част са широки, подплатени с дунапрен, фиксирани и регулиру..
40,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Rene. Чашкте са изработени само от дантела. Презрамките са регулируеми и свалящи се. Коланът е от еластичен тюл, украсен с фина дантела. ..
44,99 лв.
Производител:Valea
Сутиен с меки чашки Renata с чашки, изработени от дантела и подплатени в долната си част с фин полиестер. Коланът е от микрофибър. Презрамките са сменяеми и регулируеми.  ..
45,99 лв.
С мека чашка

Стилните сутиени с меки чашки са предложение за дамите, които обичат комфорта, перфектната кройка и луксозен дизайн.

Сутиентите с меки чашки направени от бродерии, продължават линията на предизвикателното дамско бельо. Леко прозрачна лъскава мътерия е комбинирана с уникални фигури, изработени от перфектни шевове. Сутиените с бродерии са с меки чашки без подплънки. Те са със стабилна основа, което е добра предпоставка за използване от жени с по- голям бюст.

Сутиените с меки чашки са създадени и за кърмачките. Те са изработени от антибактериална материя, която не създава проблеми на зърната в периода на кърмене. Лесната му експлоатация без нужда от махане, позволява да кърмите безпроблемно. Леко подплатен, той придържа наедрелия бюст оформяйки го по деликатен начин.

Сутиените с меки чашки са решени както в стандартни цветове като бяло и черно, така и в изкусителни нюанси, добавящи сексапил към цялостната визия. Бродериите в комбинация с виолетово и огнено червено, са нашето предложение за елегантна еротичност.

Линията на еротиката се продължава и с разнообразието от еротични сутиени с меки чашка. Като воали по гърдите или триъгълни парчета плат, те придават невероятен сексапил и са перфектният избор, ако искате да влезете в ролята съблазнителка.

Проектирани и произведени от най-големите имена в меката на дамското бельо, като Axami, Kostar, Gaia, Gorteks, Kinga, Gracya и други. Всички тези производители полагат грижи, за да се чувства една дама привлекателна, удобно, със съмочувтствие и най-вече защитава Вашата кожа. Разгледайте и изберете своя модел сутиен с мека чашка.

сутиени, сутиени онлайн, сутиени с мека чашка, меки сутиени, секси сутиени, меки сутиени онлайн, Ивон сутиени, Ivon.BG сутиени, мека чашка сутиени, сексапилни сутиени, еротични сутиени, стилни сутиени, секси сутиени, модерни сутиени, лукс сутиени, сутиен за кърмачки, мек сутиен за голям бюст, мек сутиен, Ivon.Bg сутиени

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×