Кошницата е празна!

Бански / Колекция 2018

Няма добавени продукти в тази категория.
Бански / Колекция 2018

Бански 2018 от IVON.bg™

В категория Бански ''2018'' представяме бански костюми от две части и цели бански костюми от Колекция 2018 на Marko. Поддържаме широка гама от бански костюми, които може да разгледате в главните категории бански костюми от две части и цели бански костюми.

IVON.bg™ е водещ онлайн магазин за бански костюми, който предлага огромна гама от различни модели бански. А специално за лято 2018 ви представяме обновената ни колекция бански 2018.

Предлагаме огромно разнообразие от модели с размери и цветове, които да задоволят всеки вкус. В зависимост от вашите лични предпочитания, може да избирате между цели бански костюми и бански костюми в две части.

Моделите са изработени от висококачествени материи, с модерен дизайн и елегантна кройка, за да отговорят на последните тенденции за лято 2018. С тях можете да бъдете изискана дама, сексапилна красавица, или елегантна летовничка. И несъмнено ще спечелите куп възхитени погледи на плажа.

Що се отнася до размерите и цветовете в секцията „Цвят”, може да изберете модела, който отговаря най-пълно на вкуса ви. Към описанията на всеки продукт може да откриете таблица с точни размери, като някои размери достигат от S до 5XL. 

бански 2018, бански костюми, бански комплекти, бански от две части, цели бански, бански от две части 2018, нови модели бански, нова колекция бански, онлайн магазин за бански, бански онлайн, IVON бански, бански костюм от две части, бански костюм, макси бански, големи размери бански, бански до 4XL и 5XL, 

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×