Кошницата е празна!

Бижутерия

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:

Размери

Нежен аксесоар за ръка в готически стил, подходящ за различни поводи. Моделът комбинира гривна и пръстен. Гривната е изработена дантела с орнаменти от метал и сатенена роза. Чрез верига се свързва с пръстен. Обща дължина на гривната: 13 см. Зако..
19,99 лв.

Размери

Готическа огърлица от плетен текстил. Декорирана с брошка и висулки. Закопчалка отзад на врата.  Материал: метал, пластмасови елементи, 100% полиестер.  ..
17,99 лв.

Размери

Черно дантелено колие в готически стил с метални орнаменти без съдържание на никел. Закопчава се с кука на врата. Дължина на колието 29 см.  ..
25,99 лв.

Размери

Производител:Ivon
Черно колие в готически стил, изработено от черна плетена материя.  Моделът е декориран с метални орнаменти и черна сатенена роза. Затваря се с кука отзад. Състав: 100% Полиестер.  ..
25,99 лв.

Размери

Гривна с пръстен в плетена изработка, декорирана с мъниста. Разполага със закопчалка.  Материал: метал, пластмасови елементи, 100% полиестер.  ..
12,99 лв.

Размери

Готическа огърлица от плетен текстил. Декорирана с брошка и висулки. Закопчалка отзад на врата.  Материал: метал, пластмасови елементи, 100% полиестер.  ..
17,99 лв.

Размери

Елегантна огърлица в готически стил с висулки и черен камък. Закопчалка отзад на врата. Материал: метал, пластмасови елементи, 100% полиестер.    ..
17,99 лв.

Размери

Производител:Ivon
Стилно колие със сатенена роза за дами, които обичат необичайното. Яката е от дантела с орнаменти от метал и сатенена роза. Закопчава се с кука отзад. Обща дължина на колието: около 29 см. ..
21,99 лв.

Размери

Производител:Ivon
Стилно колие с орнаменти и дантела за дамите, които обичат необикновеното. Яката е от дантела с орнаменти от метал и сатенена роза. Закопчава с е с кука. Обща дължина на колието: 30 см.   ..
25,99 лв.

Размери

Производител:Ivon
Нежно колие на бурлеска за дами, които обичат необикновеното. Яката е от дантела с орнаменти от метал без съдържание на никел. Затваря се с кука. Обща дължина на колието: 29 см и дължина на висулката - около 11 cm. Състав: 100% Полиестер.  &n..
25,99 лв.

Размери

Производител:Ivon
Огърлица в готически стил в комбинация от черно и червено. Декорирана е с орнаменти от метал, дантела и сатенена роза, която добавя романтика и изящество на модела. Закопчава се с кука. Обща дължина на колието: около 29 см. Не съдържа никел.  ..
21,99 лв.

Размери

Нежен аксесоар за ръка в готически стил, подходящ за различни поводи. Моделът комбинира гривна и пръстен. Гривната е изработена дантела с орнаменти от метал и сатенена червена роза. Чрез верига се свързва с пръстен. Обща дължина на гривната: ..
14,99 лв.

Размери

Нежен аксесоар за ръка в готически стил, подходящ за различни поводи. Моделът комбинира гривна и пръстен. Гривната е изработена дантела с орнаменти от метал. Чрез верига се свързва с пръстен. Обща дължина на гривната: 12 см. Закопчава се с ку..
12,99 лв.

Размери

Нежен аксесоар за ръка в готически стил, подходящ за различни поводи. Моделът комбинира гривна и пръстен. Гривната е изработена дантела с орнаменти от метал и сатенена роза. Чрез верига се свързва с пръстен. Обща дължина на гривната: 13 см. З..
12,99 лв.

TOP BRANDS

100% ОРИГИНАЛНИ ПРОДУКТИ

Онлайн магазин Ivon.Bg™ е създаден през 2012 г.от фирма ''Клотинг Брандед'' ООД. През години непрекъснато разширяваме продуктовата гама с разнообразни модни предложения и луксозно дамско бельо. Нашата гама включва над 8000 продукта!

Предлаганите от Ivon.Bg™ продукти са от най-високо качество на производители от Полша, Германия, Франция и САЩ. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог, че са в безупречно качество, изработени с висококачествени материи и опаковани в луксозни кутии.

Плащане

×

Плащане

Наложен платеж / PayPal

Ivon.Bg™ предлага на своите клиенти да платят с най-предпочитания метод за плащане в България - ''Наложен платеж'' и най-сигурният начин за плащане в световен мащаб - PayPal.

Преди да заплатите съдържанието на пратката, имате право на ''Преглед и тест'' в рамките на 15 минути.

За ''Връщане и Подмяна'', моля посетете този линк.

Доставки

×

Доставки

Връщане / Подмяна

- Доставки на поръчките от онлайн магазин Ivon.Bg™ се извършват с:

✔ ''Еконт Експрес'' за доставки на територията на България

✔ ''GLS'' и ''Български пощи'' за доставки на територията на ЕС

✔ ''Български пощи'' за доставки на територията на целия свят

За повече информация - ''Доставки''

- Връщане и Подмяна на продукти

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ''Закон за защита на потребителите'' (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 дни от датата на получаване на стоката. 

✔ Преглед и тест в рамките на 15 мин.

✔ Опция да откажете цялата пратка или част от пратката (ако съдържанието е повече от един продукт) без да посочвате причина за това.

За повече информация - ''Рекламации''

100 % Сигурност

×

100 % Сигурност

Защита на Вашите данни

Фирма “Клотинг Брандед” ООД, съдържател на онлайн магазин Ivon.Bg™, е вписана в ''Комисия за защита на личните данни'' като администратор на личните данни с идент. номер 328456. (проверка, чрез БУЛСТАТ - 201294674). “Клотинг Брандед” ООД гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Потребителите посредством попълнени заявки за регистрация.

Онлайн магазин Ivon.Bg™ използва 256-битов SSL (Secure Sockets Layer) сертификат за защита на Вашите данни. За повече информация, посетите този линк.

×
×
×
×